Het aftellen begint!

De generale repetitie zit erop, de laatste aankopen worden gedaan en de eerste koffers staan al klaar! Over drie dagen is het dan echt zo ver: Dekoor stapt in het vliegtuig op weg naar Zuid-Afrika. Onze bestemming: The World Choir Games in Pretoria. 

Zaterdag is het eindelijk zover: dan laten we ons stadsie even achter ons voor een muzikaal avontuur aan de andere kant van de wereld. Gisterenavond repeteerden we voor de laatste keer in onze thuishaven Utrecht. Terwijl menig Utrechter barbecuend van de avondzon genoot, stonden wij met het zweet op ons voorhoofd in opperste concentratie in het repetitielokaal. Nog één keer samen de betekenis van de nummers bespreken, nog één keer de hele setlist doornemen onder toeziend oog van dirigent Christoph en regisseuse Marijke. Om elf uur sloten we af met een grote groepsknuffel en een verbindend gevoel: we zijn er klaar voor en hebben er zin in! 

Er staat ons een groot avontuur te wachten en dat leggen we graag vast! De komende twee weken kan je onze reis hier volgen. We zullen regelmatig updates geven van onze belevenissen; door nijlpaarden opgegeten concertkleding, weggewaaide bladmuziek, vliegangst, schorre keeltjes, maar vooral héél veel plezier. 

Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen? Vul dan je emailadres in bij het menu aan de zijkant. We nemen je graag mee op deze legendarische reis! 

Liefs,
Dekoor



Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Mmm... On my way!

Waar gaat de reis naartoe?